Home   Fotoalbum   Halloween

Halloween

Op vrijdag 27 oktober vierden we ons jaarlijks Halloweenfeest in Zonneweelde. De kinderen mochten verkleed naar school komen en hebben de juffen en meesters weer de schrik van hun leven bezorgd.

Onze oudste kinderen zijn naar jaarlijkse gewoonte weer gaan griezelen in het bos. Ze moesten daar zoveel mogelijk kaartjes verzamelen, maar konden ook monsters tegenkomen die hun kaartjes wilden ontfutselen. Gelukkig kenden ze de verschillende opdrachten waardoor ze soms toch hun kaartjes mochten houden.

De jongste kinderen hebben hun handen uit de mouwen moeten steken. Ze knutselden een heksen- of tovenaarshoed, maakten lekkere spookjes en speelden speciale Halloweenspelletjes. Ze konden zich ook door enkele juffen laten schminken en naar een “griezelig” verhaaltje luisteren .

We hebben deze voormiddag afgesloten met een hapje en een drankje en zo kon voor onze kinderen de vakantie weer fijn ingezet worden!

Voor de foto’s klik hier