Home   Fotoalbum   De kleuters van Juf Marijke genieten samen met de oudere leerlingen van een les beweging!

De kleuters van Juf Marijke genieten samen met de oudere leerlingen van een les beweging!

Op woensdag 20 december verzamelden de kleuters van juf Marijke in de motorische ruimte om samen op ontdekking te gaan met de oudste leerlingen van onze school (juf Cathy). Het was even wennen voor de jongere kinderen maar geleidelijk aan lieten ze de oudere jongens en meisjes toe in hun spelbeleving. Zo genoten ze samen van de bewegingsdans, oefeningen met de lakens en ontspanningsoefeningen! De leerlingen van juf Cathy lieten de kleuters genieten en gingen heel zorgzaam met hen om, onder begeleiding van juf Sofie, juf Marijke en juf Kim. Het was een leerrijk en fijn moment voor groot en klein! Dank je wel aan iedereen!

Voor de foto’s klik hier.