Home   Links

Links

Beste bezoekers

Oefening baart kunst en leren kan ook fun zijn …

Op deze pagina vinden jullie links naar diverse leerrijke webpagina’s. De kinderen kunnen hier dan ook naar hartelust oefeningen maken en educatieve spelletjes spelen.

De kleuters krijgen speelse oefeningen: de allerkleinsten kunnen naar hartelust spelen. De grote kleuters mogen een spelletje spelen, maar leren is nooit ver weg.

Voor het lager is er een webpagina per niveau voorzien. Ook hier dezelfde goede raad, alle kinderen kunnen oefeningen op de andere sites maken en vice versa natuurlijk. Differentiëren is dus mogelijk. Dit betekent concreet dat wij zowel naar boven als naar beneden de mogelijkheid hebben om op maat van het kind oefeningen aan te bieden. Differentiatie betekent o.a. dat wij ons aanpassen aan het niveau van het kind en niet omgekeerd. Niet elk kind hoeft op hetzelfde moment hetzelfde te kennen en te kunnen.
Sommige kinderen zijn immers sneller met rekenen, andere kinderen zijn dan weer vlotter met taal en ook op muzisch vlak zijn er vanzelfsprekend grote verschillen. Verschil mag er gelukkig zijn!

Veel plezier!

 

Goede websites, gebroken links of ongewenste sites

Wij doen onze uiterste best om deze sites veilig en leerrijk te houden. Daarom zal regelmatig een site worden toegevoegd of een andere worden verwijderd. Het is echter onbegonnen werk om alles op de voet te volgen. Ideeën, nieuwe sites, ongewenste links … kan je best melden. Wij zullen hier het gepaste gevolg aan geven!

Links voor de kinderen
Links voor ouders en leerkrachten